884520_506771432718991_276816917_oPe 4 aprilie 2013 a avut loc evenimentul de lansarea al proiectului umanitar de ajutorare a victimelor accidentelor rutiere. Evenimentul a fost organizat impreuna cu Clara Ilie PR Agency la Restaurantul Ambasad’Or Events. Houston NPA a sustinut, in calitate de partener, gala de inaugurare a asociatiei, salutand initiativa dr. Cornel Brotac de a facilita recuperarea medicala si sociala a victimelor accidentelor rutiere si a persoanelor cu deficit motor.

La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane printre care personalitati marcante din diverse domenii de activitate (politica, muzica, lumea afacerilor, televiziune), care de-a lungul timpului s-au implicat in diferite campanii umanitare, motiv pentru care au primit diplome de excelenta din partea Asociatiei Credinta si Dragoste. La eveniment au fost premiati si medicii care au fost implicati in tratamentul pacientilor.

Au fost prezentate patru cazuri medicale dificile pe  care Asociatia Credinta si Dragoste le-a rezolvat cu sprijinul partenerilor sai, cazuri pe care le gasiti prezentate si pe acest site la capitolul cazuri umanitare.

Sponsorii si partenerii evenimentului : Houston NPA, Aqua Carpatica, Sitarul, Bronic Security, Pensiunea Turistica & Ranch Poiana Marului, Glamour Wedding Photography, Zuzu Travel, Auchan, Beauty One, Dr. M estetic, Hotel Hera Predeal, KEMPO Romania, fantanadeciocolata.ro, European Beauty Concept, Cofetaria Claus, Domeniile Samburesti, Trofee, Infinity Trophy, Hotel Belvedere, EAS.T.PAK, Michelle, Stute, Voco The Dentalists, Hotel Bulevard Predeal, Hotel Royal Costinesti, Fish Bone Grill, Belona Aqua Park Eforie Nord, PIC Flavours, FOX, Hotel Unique, gi-georgianaionita.ro, MST Solutions.